Vellen van Bomen

Afbreken van moeilijke bomen

Staat uw boom op een moeilijke positie?  Voor ons is dit geen enkel probleem. Indien nodig breken wij uw boom volledig in kleine stukken af welke we met koorden veilig naar de begane grond afvoeren.

Uiteraard zijn wij ook goed verzekerd.

Vellen van gevaarlijke en dode bomen

Hebt u gevaarlijke of dode bomen staan? Met behulp van koorden en in de buurd staande bomen of indien nodig met behulp van een hoogtewerker breken wij deze voor u af. Zo bent u gerust dat deze werken voor niemand lichamelijke of materiĆ«le schade kan opleveren.  

Vergunningen

Onze bomen zijn in Vlaanderen beschermd door tal van wet- en regelgevingen. Zeer vaak is er voor het kappen van een boom dan ook een vergunning nodig.

Vergunningsplichtige bomen waarvoor nog geen kapvergunning verkregen is kunnen wij dan ook niet vellen voor u. Wij raden ook sterk af om bomen te laten kappen waarvoor u geen vergunning heeft. Dit kan namelijk resulteren in boetes welken zeer hoog kunnen oplopen.

Via onderstaande link kan u meer info bekomen over de vergunningsplicht omtrent uw bo(o)m(en) : https://www.natuurenbos.be/bomenkappen

Doorheen het bos de bomen kwijt? Wij kunnen u ook bijstaan met raad en indien nodig voor u de nodige vergunningen aanvragen. Op deze manier bent u steeds gerust dat alles in orde is en u nadien geen onaangename verassingen krijgt.